Mogu i da zabrane Srpsku listu, ali hoće li time da zabrane Srbe?

Mogu i da zabrane Srpsku listu, ali ne mogu da "zabrane" srpski narod na Kosovu i Metohiji, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije i upozorio međunarodnu zajednicu da ukidanje demokratije ne vodi ničemu.

14 Oktobar 2019 14:35

BEOGRAD - Mogu i da zabrane Srpsku listu, ali ne mogu da "zabrane" srpski narod na Kosovu i Metohiji, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom navoda Prištine o zatrovanim kovertama sa glasačkim listićima iz centralne Srbije i upozorio međunarodnu zajednicu da ukidanje demokratije ne vodi ničemu.

"Ovo je moje upozorenje međunarodnoj zajednici, posebno onima kojima je bilo teško da čestitaju Srpskoj listi i moja molba Prištini da se urazume, da ukidanje demokratije ne vodi ničemu i da moraju jasno da znaju ko su predstavnici Srba na KiM", istakao je Vučić...


A za šta bi Sergeju davali novac...?

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da veruje da će tužilaštvo ispitati navode predsednika PSG Sergeja Trifunovića da mu je u ime SNS navodno nuđeno pola miliona evra i koaliciono partnerstvo da izađe na izbore, ali i da ne vidi zašto bi to neko uopšte radio.

"A za šta da mu damo pare?", upitao je Vučić...


Vučić o protestu taksista: Stišati strasti

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da ozbiljna država ne donosi odluke pod pritiskom i pozvao taksiste, koji ulaze u treću nedelju protesta, na smirivanje strasti i razgovor sa nadležnim organima.

"Moj apel je da polako stišavamo strasti i probamo da rešavamo probleme za sve nas", rekao je Vučić za televiziju Pink...


Nezamisliva bahatost Đilasa, ali i opomena SNS-u

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom verbalnog sukoba Dragana Đilasa i policajca od pre nekoliko godina, da su mu takva arogancija i bahatost nezamislive, ali i da je takvo ponašanje Đilasa, dok je bio u vlasti, upozorenje da svako ko tako postupi iz redova SNS mora da snosi posledice.

Komentarišući svedočenje policajca kojem je Đilas pretio otkazom, Vučić je rekao da je za njega ta vrsta lične arogancije i bahatosti nezamisliva i "gora od svega", odnosno da to govori o Đilasu i više od spornih 619 miliona evra...


Foto Tanjug/D.Kujundžić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane