Na protestu taksista incidenti, radikalne metode i sutra

U Beogradu je danas održan 11. protest taksista zbog poslovanja udruženja ''CarGo'', ovoga puta, kao što su i najavili, bio je "radikalizovan", a pored velikih gužvi zabeleženi su i prvi incidenti i hapšenja.

14 Oktobar 2019 19:17
Beogradu je danas održan 11. protest taksista zbog poslovanja ````CarGo````, ovoga puta kao što su i najavili "radikalizovan", a pored velikih gužvi zabeleženi su i prvi incidenti i hapšenja.

BEOGRAD - U Beogradu je danas održan 11. protest taksista zbog poslovanja udruženja ''CarGo'', ovoga puta, kao što su i najavili, bio je "radikalizovan", a pored velikih gužvi zabeleženi su i prvi incidenti i hapšenja.

Kako prenosi "Blic", prvi protest po "radikalizovanim metodama", završen je u 16.46 kada su taksisti počeli da se razilaze i oslabađaju glavne gradske saobraćajnice.


Građanima prekipelo, incidenti na protestu, dvoje privedeno

Tokom današnjeg protesta taksista u centru Beograda došlo je do prvih incidenata na ulicama, a Tanjug saznaje da je policija privela dve osobe, zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako su preneli pojedini mediji, do hapšenja je došlo kod Vlade Srbije, a jedan od privedenih je taksista.


BG: Taksisti danas u šest kolona, blokirali Slaviju

Taksiti u Beogradu danas ponovo protestuju zbog poslovanja ''CarGo'' i traže ukidanje te aplikacije, a protestnom vožnjom u šest kolona blokirali su saobraćaj u centru grada

.Najveća gužva je na Trgu Slavija, koji je potpuno blokiran, a saobraćaj je usporen i na Trgu Nikole Pašića, Autokomandi, potezu od Nemanjine do Železničke stanice.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

GUZVA U SAOBRACAJU

vrh strane