Pokrajinska vlada: Za investicije u 17 škola 50 miliona dinara

Rebalansom pokrajinskog budžeta, novih 50 miliona dinara izdvojeno je za rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju i investiciono održavanje objekata ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Putem ovog konkursa, ukupno 17 ustanova - 12 osnovnih i pet srednjih škola, dobilo je sredstva.

18 Oktobar 2019 12:29

NOVI SAD - Rebalansom pokrajinskog budžeta, novih 50 miliona dinara izdvojeno je za rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju i investiciono održavanje objekata ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. Putem ovog konkursa, ukupno 17 ustanova - 12 osnovnih i pet srednjih škola, dobilo je sredstva.

"Broj zahteva je i ovaj put premašio planirani budžet. Bez obzira na to, nastavljamo sa ulaganjima u bolje uslove obrazovanja. Pozivam direktore ustanova da nastave s konkurisanjem, kako bi Pokrajinska vlada svim vaspitno-obrazovnim ustanovama mogla da obezbedi odgovarajuću infrastrukturu po standardima koji zadovoljavaju potrebe novog tehnološkog razvoja", poručio je potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Mihalj Njilaš.

Foto Tanjug/ J.Pap,arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane