Trinkijeri pred Veneciju: Znamo šta moramo u našoj kući

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da veoma ceni ekipu Venecije, ali da se nada nastavku pobedničkog niza u Evrokupu.

04 Novembar 2019 19:09
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da veoma ceni ekipu Venecije, ali da se nada nastavku pobedničkog niza u Evrokupu.

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da veoma ceni ekipu Venecije, ali da se nada nastavku pobedničkog niza u Evrokupu.

"Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne i talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže maksimum. Sa druge strane, mi znamo šta bi trebalo da radimo u našoj kući, pred našim navijačima", rekao je Trinkijeri za klupski sajt...


Treba nam energična i mudra odbrana

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim sutra mora da odigra energično i čvrsto u odbrani protiv Venecije u 6. kolu Evrokupa.

"Imaju dug roster, šuterski tim. Zajedno su već pet godina, osvojili su dve titule u Italiji. Znamo koliko mogu biti dobri, biće teška utakmica. Toliko su zajedno da imaju mislim 120 akcija, a mi moramo imati eneregičnu, fizičku, mudru odbranu. Moramo malo da dignemo ritam, iako nam nije lako trčati više, jer smo umorni posle mnogo putovanja i malo treninga", rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom treningu u Štark areni...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane