Vaterpolisti Srbije pobedili Rusiju na startu EP

Vaterpolisti Srbije uspešno su započeli pohod na petu uzastopnu titulu šampiona Evrope, pošto su danas na startu prvenstva u Budimpešti savladali Rusiju sa 13:9 (3:1, 4:3, 2:3, 4:2).

14 Jan 2020 19:45

BUDIMPEŠTA - Vaterpolisti Srbije uspešno su započeli pohod na petu uzastopnu titulu šampiona Evrope, pošto su danas na startu prvenstva u Budimpešti savladali Rusiju sa 13:9 (3:1, 4:3, 2:3, 4:2).

Najefikasniji u srpskom timu bio je Andrija Prlainović sa četiri gola, dok su Filip Filipović, Miloš Ćuk i Dušan Mandić postigli po dva.


Filipović: Potrebno nam je malo vremena

Srpski vaterpolisti predvođeni kapitenom Filipom Filipovićem bili su zadovoljni posle pobede protiv Rusije na startu Evropskog prvenstva u Budimpešti, ali se slažu da igra može da bude mnogo bolja.

"Utakmica nije na početku bila kako smo očekivali, već posle toga. Odbrana je bila slabija, devet primljenih golova nije previše, ali nismo navikli. Sada imamo dve slabije utakmice, moramo da uđemo u ritam. Prvi put na ovom bazenu smo posle tri godine i treba nam malo vremena", rekao he Filipović.Foto RTS 2/printskrin

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane