Zvezda: Kuda plovi ova ABA liga?

Košarkaški klub Crvene zvezde podneo je žalbu na kaznu ABA lige od 18.000 evra zbog "propusta u organizaciji derbija protiv Partizana" i saopštenjem analizirao odluke disciplinskog sudije.

12 Februar 2020 19:35

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvene zvezde podneo je žalbu na kaznu ABA lige od 18.000 evra zbog "propusta u organizaciji derbija protiv Partizana" i saopštenjem analizirao odluke disciplinskog sudije.

"Oduševljeni smo ekspeditivnošću ABA lige“ i voleli bismo da se kao o utakmici 18. kola ABA lige, tako brzo odlučilo od strane jedinog legalnog organa lige, Predsedništva, oko neodigrane utakmice 13. kola u Podgorici. Tu odluku čekamo već više od 40 dana! Odluka o kazni nažalost sublimira sve manjkavosti i propuste lige ove sezone, puna je netačnih osnovnih podataka, počev od datuma i kola „sporne“ utakmice. Takođe, odluka o kazni je navedena integralno što se nikada u istoriji lige nije dogodilo, u njoj su navedene čak i ozbiljen neistine poput one „ Da je jedan gledalac pokušao da napadne sudiju“ a istina je da je taj sudija pokušao da udari gledaoca! O „dopunama“ odluke koje su pravno nemoguće, a kojima su pokušane ispravke brojnih grešaka - i da ne govorimo", ističu iz Zvezde.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane