Cvijanović: Srbija da nastavi putem razvoja i prosperiteta

Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja i prosperiteta.

14 Februar 2020 10:03

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja i prosperiteta.

"Zadovoljstvo mi je da povodom Sretenja - Dana državnosti Srbije, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, u svoje i u ime građana Republike Srpske, uputim najsrdačnije čestitke, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja", istakla je Cvijanovićeva, prenosi Srna.


Čubrilović: Želimo da Srbija ostane lider zapadnog Balkana

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je rukovodstvu i građanima Srbije Sretenje - Dan državnosti, uz želju da Srbija ostane predvodnik celog zapadnog Balkana u stvaranju i poštovanju univerzalnih vrednosti i dostignuća civilizovanog i modernog doba.

"Rukovodstvo i građani Republike Srpske raduju se svakom napretku Srbije, kao pokretraču razvoja regiona i garantu stabilnosti ovih prostora", naveo je Čubrilović u čestitki predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku Narodne skupštine Maji Gojković i premijeru Ani Brnabić.


Foto Tanjug/Video, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane