Kosanović: Protiv Spartaka želimo tri boda

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da na startu drugog dela sezone, protiv Spartaka u Subotici, očekuje inetresantnu utakmicu u kojoj će ekipa tražiti povoljan rezultat i tri boda.

14 Februar 2020 13:28

NIŠ - Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da na startu drugog dela sezone, protiv Spartaka u Subotici, očekuje inetresantnu utakmici u kojoj će ekipa tražiti povoljan rezultat i tri boda.

"U nedelju otvaramo drugi deo sezone utakmicom koja bi trebalo da bude veoma interesantna i uvod u još dve slične koje nas očekuju, protiv Čukaričkog i Vojvodine. Nadam se da smo ništa manje spremni od njih, a najvažnije je da nemamo povređenih i bolesnih igrača. Spartak je dosta dobar tim sa ambicijama da se izbori za plej-of. Oni već drugu godinu igraju u gotovo nepromenjenom sastavu, za razliku od nas koji menjamo tim na nekoliko meseci. Ovog puta to je čvršći i kompaktniji tim nego jesenas. Očekujem tešku i zahtevnu utakmicu utakmicu u kojoj ćemo tražiti povoljan rezultat i tri boda", rekao je Kosanović.

Foto Tanjug / I.Ličina, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane