Vučić na panelu o ZB na pravi način prezentovao stavove SRB

Predsednik Vučić je na panelu o bezbednosti na Zapadnom Balkanu u okviru 56. Minhenske bezbednosne konferencije na najbolji način prezentovao naše pozicije i po pitanju budućnosti evropskog puta Srbije, ali i po pitanju dijaloga BG i PR, izjavila je ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović...

14 Februar 2020 21:10
Predsednik Aleksandar Vučić je na panelu o bezbednosti na Zapadnom Balkanu u okviru 56. Minhenske bezbednosne konferencije na najbolji način prezentovao naše pozicije i po pitanju budućnosti evropskog puta Srbije, ali i po pitanju dijaloga Beograda i Prištine, izjavila je večeras ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dodajući da je predsednik ujedno i postavio prava i važna pitanja na koje Srbija očekuje odgovor.

MINHEN - Predsednik Aleksandar Vučić je na panelu o bezbednosti na Zapadnom Balkanu u okviru 56. Minhenske bezbednosne konferencije na najbolji način prezentovao naše pozicije i po pitanju budućnosti evropskog puta Srbije, ali i po pitanju dijaloga Beograda i Prištine, izjavila je večeras ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović dodajući da je predsednik ujedno i postavio prava i važna pitanja na koje Srbija očekuje odgovor.

Joksimović je nakon panela, koji se održavao iza zatvorenih vrata, a na kojem je učestvovala, novinarima u Minhenu navela da su se na značajnom panelu okupili svi sa Zapadnog Balkana, ali i zainteresovane strane iz EU, kao i nekih drugih zemalja.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

JADRANKA JOKSIMOVIC

vrh strane