Đurić:Vučić na diplomatski način održao lekciju PR

Predsednik Aleksandar Vučić je na panelu u okviru Minhenske bezbednosne konferencije na diplomatski, ali jasan način ućutkao predstavnike Prištine koji su na vrlo bezobziran i bezobrazan način pokušali da vređaju Srbiju, izjavio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

14 Februar 2020 22:20
Neki su danas mislili da održe Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana lekciju iz demokratije, a od predsednika Aleksandra Vučića dobili su lekciju iz borbe za ravnopravnost država u našem regionu, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

MINHEN - Predsednik Aleksandar Vučić je na panelu u okviru Minhenske bezbednosne konferencije na diplomatski, ali jasan način ućutkao predstavnike Prištine koji su na vrlo bezobziran i bezobrazan način pokušali da vređaju Srbiju, izjavio je večeras direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Direktor vladine Kancelarije je to rekao novinarima nakon panela o bezbednosti Zapadnog Balkana u Minhenu, na kojem je učestvovao, a koji se odvijao iza zatvorenih vrata, odgovarajući na pitanje na koji je način predsednik Vučić "ućutkao" Aljbina Kurtija i šta mu je rekao.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane