Aleksić: Nema kompromisa oko svetinja, litije se nastavljaju

Poslanik crnogorskog opozicionog saveza Demokratski front (DF) Budimir Aleksić izjavio je večeras u Beogradu da bi Vlada Crne Gore i predsednik Milo Đukanović morali da povuku Zakon o slobodi veroispovesti, "ako imaju razuma", jer, kaže, kompromisa oko svetinja nema.

14 Februar 2020 21:31
Poslanik crnogorskog opozicionog saveza Demokratski front (DF) Budimir Aleksić izjavio je večeras u Beogradu da bi Vlada Crne Gore i predsednik Milo Ðukanović morali da povuku Zakon o slobodi veroispovesti, "ako imaju razuma", jer, kaže, kompromisa oko svetinja nema.

BEOGRAD - Poslanik crnogorskog opozicionog saveza Demokratski front (DF) Budimir Aleksić izjavio je večeras u Beogradu da bi Vlada Crne Gore i predsednik Milo Đukanović morali da povuku Zakon o slobodi veroispovesti, "ako imaju razuma", jer, kaže, kompromisa oko svetinja nema.

"Narod je odlučan, odlučna je crkva i tu nema kompromisa", rekao je Aleksić, komentarišući današnji sastanak crnogorskog premijera Duška Markovića i mitropolita Amfilohija.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane