Preko sto izložbi dostupno na SEEcult.org

Portal SEEcult.org poziva sve ljubitelje savremenih vizuelnih umetnosti na vođenja kroz više od 100 izložbi koje su proteklih godina snimili u muzejima i galerijama širom Srbije, razgovarajući sa više stotina umetnika i kustosa o konceptima, idejama i stavovima koje su želeli da predstave, ali i o problemima sa kojima se suočavaju na sceni.

24 Mart 2020 17:01

BEOGRAD - Portal SEEcult.org poziva sve ljubitelje savremenih vizuelnih umetnosti na vođenja kroz više od 100 izložbi koje su proteklih godina snimili u muzejima i galerijama širom Srbije, razgovarajući sa više stotina umetnika i kustosa o konceptima, idejama i stavovima koje su želeli da predstave, ali i o problemima sa kojima se suočavaju na sceni.

Osim serije priloga u okviru projekta Vođenje , koji realizujemo od 2012. godine, na YouTube kanalu tog specijalizovanog sajta je više od 60 priloga nastalih u okviru projekta Kritika na delu NFC Filmart, koji je Seecult,org realizovao u tekstualnom i video formatu, u saradnji sa brojnim likovnim kritičarima i izložbenim prostorima.


Foto Pixabay.com/ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane