Сви повређени у железничкоj несрећи пуштени кућама

Сви повређени путници у судару два воза на прузи Нови Сад - Сомбор, у близини Новог Сада, збринути су и упућени кућама, рекао jе синоћ дежурни лекар Ургентнбог центра Воjводине Драган Вулин.

12 јануар 2017 07:07
Двaдeсeт двe oсoбe су пoврeђeнe у судaру путничкoг и тeрeтнoг вoзa, кojи сe вeчeрaс дoгoдиo у близини Нoвoг Сaдa, a мeђу пoврeђeнимa нeмa живoтнo угрoжeних, рeкao je Танјугу дирeктoр службe нoвoсaдскe Хитнe пoмoћи Бoгдaн Живaнoвић.

НOВИ СAД - У железничкоj несрећи, коjа се вечерас догодила на прузи Нови Сад-Сомбор у близини Новог Сада, повређено jе укупно 22 путника и сви су ван животне опасности, потврдио jе Танјугу в. д. генералног директора Србиjавоза Jугослав Jовић.

"Информациjе су да има 18 лакше и четворо теже повређених путника. Сви су ван животне опасности и за сада немамо тачне информациjе ко ће бити пуштен, а ко задржан на лечењу", прецизирао jе Jовић.

У судару возова петоро деце задобило лакше повреде

Портпарол новосадске Дечиjе болнице Душан Вуковић рекао jе вечерас Танјугу да jе у ту болницу промљено петоро деце повреjдених у судару два воза и да су после указане помоћи пуштена кућама.

"Сва деца су задобила лакше телесне повреде збринута су у Дечиjоj болници и отпуштена су кућама", рекао jе Вуковић.


Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

СУДAР ВOЗOВA

врх стране