Стефановић: Све безбедносне службе добиле конкретне задатке

У Београду jе jутрос одржана седница Бироа за координациjу служби безбедности у чиjем jе фокусу било Kосово и Mетохиjа, а министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић, коjи jе председавао седницом, каже да су све службе безбедности - воjска и полициjа добиле конкретне задатке шта треба да предузима у наредном периоду.

16 новембар 2018 09:53

БEOГРAД - У Београду jе jутрос одржана седница Бироа за координациjу служби безбедности у чиjем jе фокусу било Kосово и Mетохиjа, а министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић, коjи jе председавао седницом, каже да су све службе безбедности - воjска и полициjа добиле конкретне задатке шта треба да предузима у наредном периоду.

"Из разумљивих разлога не могу да вам кажем шта jе то, али ће свакако предузима све што jе у нашоj могућности да спречимо неки нови егзодус нашег народа", рекао jе стефановић за TВ Прва...


Биро: Све службе безбедности добиле конкретне задатке

На седници Бироа за координациjу служби безбедности договорен jе детаљан план рада свих служби безбедности коjе су добиле конкретне задатке и предузимаће све неопходне мере како би спречили да се безбедносни изазови прелиjу у значаjниjу нестабилност и у ситуациjу коjа би могло да угрози, пре свега, безбедност Срба у jужноj српскоj Покраjини.

У саопштењу са седнице се наводи да jе Биро за координациjу рада служби безбедности разматрао укупну безбедносну ситуациjу у Србиjи, с посебним освртом на тренутну ситуациjу у Aутономноj покраjини Kосово и Mетохиjа имаjући у виду наjављено формирање "воjске Kосова" и предстоjећу Генералну скупштину Интерпола...
фото Танјуг/ Д.Kуjунџић, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране