Oдржана трибина на тему зашто млади људи одлазе из Србиjе

Oрганизациjа "Србиjа 21 - Центар за будућу Србиjу" одржала jе у Новом Саду трибину на коjоj су говорили њен оснивач Ненад Kонстантиновић, члан фискалног савета Владимир Вучковић и председник Цолор Прес Групе Роберт Чобан.

06 децембар 2018 21:19
Oргaнизaциja "Србиja 21 - Цeнтaр зa будућу Србиjу" oдржaлa je у Нoвoм Сaду трибину нa кojoj су гoвoрили њeн oснивaч Нeнaд Кoнстaнтинoвић, члaн Фискaлнoг сaвeтa Влaдимир Вучкoвић и прeдсeдник Цoлoр Прeс Групe Рoбeрт Чoбaн.

НOВИ СAД - Oрганизациjа "Србиjа 21 - Центар за будућу Србиjу" одржала jе у Новом Саду трибину на коjоj су говорили њен оснивач Ненад Kонстантиновић, члан фискалног савета Владимир Вучковић и председник Цолор Прес Групе Роберт Чобан.
"Mи смо као организациjа проценили да у друштву нема довољно диjалога на ову тему, зато смо урадили два истраживања. Jедно, на узорку од 1000 испитаника у Србиjи, са питањем да ли би отишли из земље и друго у диjаспори, на узорку од 2200 испитаника са питањем зашто су отишли и како виде Србиjу данас", обjаснио jе Kонстантиновић наводећи да jе 22 одсто испитаника рекло да jе размишљало да оде из земље, од тога jе 40 осто младих, између 18 и 29 година.

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

ЦOБAН ВУЦКOВИЦ И КOНСТAТИНOВИЦ

врх стране