Mеђународни дани разговора са Немачком краjем септембра

Републички фонд за ПИO саопштио jе да се међународни дани разговора са Немачком одржаваjу краjем септембра у БГ и Kраљеву и да у њима могу учествовати осигураници коjи имаjу стаж осигурања навршен у СРБ и Немачкоj, као и корисници права из ПИO остварених применом билатералног споразума о социjалном осигурању.

10 септембар 2019 16:01

БEOГРAД - Републички фонд за пензиjско и инвалидско осигурање саопштио jе данас да се међународни дани разговора са Немачком одржаваjу краjем септембра у Београду и Kраљеву и да у њима могу учествовати осигураници коjи имаjу стаж осигурања навршен у Србиjи и Немачкоj, као и корисници права из пензиjског и инвалидског осигурања остварених применом билатералног споразума о социjалном осигурању.
Mеђународни дани разговора са Немачком одржаваjу се 24. септембра у Kраљеву од 9 до 16.00 часова у просториjама филиjале фонда у том граду и 25. и 26. септембра у Београду, од 9 до 17 часова у среду и у четвртак од 9 до 13 сати у просториjама Службе и филиjале за град Београд на Новом Београду.

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране