Да ли jе телевизиjа Н1 цензурисала Ђукановића?

Поjедини медиjи и портали обjавили су да jе Н1 телевизиjа на YouTube каналу обjавила "цензурисан снимак" емисиjе Пресинг, без дела у коjем jе гост, члан Председништва СНС, Владимир Ђукановић тражио од водитеља, директора Н1 Jугослава Ћосића, да обjасни зашто и како уопште та телевизиjа послуjе са губитком.

11 септембар 2019 16:49

БEOГРAД - Поjедини медиjи и портали обjавили су да jе Н1 телевизиjа наYouTube каналу обjавила "цензурисан снимак" емисиjе Пресинг, без дела у коjем jе гост, члан Председништва СНС, Владимир Ђукановић тражио од водитеља, директора Н1 Jугослава Ћосића, да обjасни зашто и како уопште та телевизиjа послуjе са губитком.
"Зашто вам фирма четири године уназад има толике губитке? У EУ би вас питали зашто имате толике губитке. Власник сте друге фирме, коjа са jедним запосленим остваруjе плус, свака част", истакао jе Ђукановић, и додао: "Седам и по милиона евра имате губитка за четири године. Kако исплаћуjете плате за 140 радника? Или избегавате да плаћате допринос за порез на добит. Tо би грађани волели да знаjу", рекао jе он.

фото jутjуб/Н1/принтскрин

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране