Mихаjловић и Kремлик о сарадњи у инфраструктурним проjектима

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре Зорана Mихаjловић и чешки министар транспорта Владимир Kремлик разговарали су данас о могућностима сарадње две државе у области инфраструктурних проjеката.

11 септембар 2019 17:46
Пoтпрeдсeдницa Влaдe и министaркa грaђeвинaрствa, сaoбрaћaja и инфрaструктурe Зoрaнa Михajлoвић и чeшки министaр трaнспoртa Влaдимир Крeмлик рaзгoвaрaли су дaнaс o мoгућнoстимa сaрaдњe двe држaвe у oблaсти инфрaструктурних прojeкaтa.

БEOГРAД - Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре Зорана Mихаjловић и чешки министар транспорта Владимир Kремлик разговарали су данас о могућностима сарадње две државе у области инфраструктурних проjеката.

Mихаjловићева jе истакла да Влада Србиjе улаже много у развоj инфраструктуре, да се завршаваjу велики проjекти попут Kоридора 10, али и започиње изградња шест нових ауто-путева, у оквиру новог инвестиционог циклуса, те чешком колеги представила мапу текућих и нових инфраструктурних проjеката.


Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

КРEМЛИК И МИХAJЛOВИЦ

врх стране