Бошњаковић: Пуповац се оградио од спорне изjаве

Хрватски министар правосуђа Дражен Бошњаковић оценио jе да се председник Самосталне демократске српске странке (СДСС) Mилорад Пуповац на данашњоj конференциjи за медиjе jасно оградио од свих оних ствари коjе jе рекао приликом упоређивања садашње Хрватске с пронацистичком Независном Државом Хрватском (НДХ) у Другом светском рату.

11 септембар 2019 18:42

ЗAГРEБ - Хрватски министар правосуђа Дражен Бошњаковић оценио jе да се председник Самосталне демократске српске странке (СДСС) Mилорад Пуповац на данашњоj конференциjи за медиjе jасно оградио од свих оних ствари коjе jе рекао приликом упоређивања садашње Хрватске с пронацистичком Независном Државом Хрватском (НДХ) у Другом светском рату.
"Kолико сам видео изjаву, jа jе доживљавам и разумем тако да се Пуповац оградио од свих оних ствари коjе jе заправо рекао. Повезати данашњу Републику Хрватску с НДХ, Хрватску као фактор нестабилности у региjи, и при томе рећи да jе Влада одговорна за све то. Mислим да се у данашњоj изjави отклонио од тога", изjавио jе Бошњаковић, а преноси Хина.
фото pravosudje.gov.hr, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране