Реформе позитивно, замрзнути конфликт на KиM-извор нестабилно

Реформе су позитиван моменат, али jе замрзнути конфликт на Kосову и Mетохиjи извор нестабилности- тако немачки привредници виде пословни амбиjент у Србиjи, како су пренели премиjерки Aни Брнабић.

17 септембар 2019 17:37
Рeфoрмe су пoзитивaн мoмeнaт, aли je зaмрзнути кoнфликт нa Кoсoву и Мeтoхиjи извoр нeстaбилнoсти- тaкo нeмaццки приврeдници видe пoслoвни aмбиjeнт у Србиjи, кaкo су прeнeли прeмиjeрки Aни Брнaбицх.

БEРЛИН- Реформе су позитиван моменат, али jе замрзнути конфликт на Kосову и Mетохиjи извор нестабилности- тако немачки привредници виде пословни амбиjент у Србиjи, како су пренели премиjерки Aни Брнабић.

Председница Владе Србиjе представила jе данас председнику Савезног удружења немачких предузећа средње величине, Mариу Oховену, порески и правни оквир коjи Србиjу данас позиционира као земљу коjа своjу економиjу трансформише ка иновациjама и знању.

Брнабић: Да додатно учврстимо и унапредимо односе са Немачком

Премиjерка Aна Брнабић, коjа jе данас започела дводневну званичну посету Берлину, током коjе ће разговарати са канцеларком Aнгелом Mеркел, изjавила jе да jе циљ посете да се додатно унапреде и учврсте односи са Немачком, коjа jе jедан од наjзначаjниjих економских и политичких партнера Србиjе.

Брнабић започела званичну посету Берлину

Председница Владе Србиjе Aна Брнабић започела jе данас, састанком са председником Савезног удружења немачких предузећа средње величине, Mариом Oховеном, дводневну посету Берлину.

Брнабић ће се сутра састати са немачком канцеларком Aнгелом Mеркел, а према раниjоj оцени председнице владе, сусрет ће бити прилика да се

размотре сви аспекти сарадње, како на политичком, тако и на економском

нивоу.


Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране