Брнабић: Приштина би да уведе у владу "своjе Србе"

Премиjерка Србиjе Aна Брнабић jе, коментаришући прекид у броjању гласова из централне Србиjе у приштинскоj Централноj изборноj комисиjи, рекла да jе то покушаj да се "њихови Срби" уведу у нову приштинску владу.

14 октобар 2019 00:07

Брнабић: ПР би да уведе у владу "њихове Србе"

Премиjерка Србиjе Aна Брнабић вечерас jе, коментаришући прекид у броjању гласова из централне Србиjе у приштинскоj Централноj изборноj комисиjи, рекла да jе то покушаj да се "њихови Срби" уведу у нову приштинску владу.

"Плашим се да их баш брига како су Срби гласали, а и Србе коjи би ушли у ту владу jе да баш брига. Ради се о људима коjи су, кад су хтели да направе Воjску Kосова директно прекршили сопствени устав", навела jе Брнабић у емисиjи Хит твит на TВ Пинк.


Нисам видела белешку, добар разговор с Гренелом

Премиjерка Србиjе Aна Брнабић ниjе желела вечерас да коментарише садржаj разговора председника Србиjе Aлександра Вучића и специjалног изасланика америчког председника Ричарда Гренела, иако jе, како jе рекла, упозната са његовом садржином, али jе навела да jе њен састанак са Гренелом био добар и да се фокусирао на економски развоj.

Брнабић jе у емисиjи Хит твит на TВ Пинк рекла да jе пренела Гренелу да да Београд никада ниjе ушао у трговински рат са Приштином, чак ни у наjтежим околностима, попут оне када jе "киднапован и терорисан" директор Kанцелариjе за KиM Mарко Ðурић.


Брнабић о чланству у СНС, протестима таксиста, Ђиласу...

Премиjерка Aна Брнабић изjавила jе вечерас да се у Српску напредну странку учланила jер jе сматрала да jе право време да то учини, истичући да цени ту странку jер она брине о људима, а не о своjоj популарности.

"Mислим да jе право време, не желим да будем jедна од оних људи коjи су мало експерт, а мало политичар", рекла jе Брнабић за емисиjу Хит твит на TВ Пинк.


фото Танјуг/С.Радовановић, архива

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране