21. oktobar 2023 11:49

Glumica Meril Strip razvela se od muža posle 45 godina braka

Izvor: TANJUG

podeli vest

Glumica Meril Strip razvela se od muža posle 45 godina braka

Foto: Shutterstock.com/Denis Makarenko, ilustracija

HOLIVUD - Poznata američka glumica Meril Strip (74) razvela se od muža Dona Gamera posle 45 godina braka, nakon što su šest godina živeli odvojeno, preneo je "Miror".

U izjavi za "Miror", medijski predstavnik Strip je izjavio da su Don i Meril razdvojeni više od šest godina, ali da, "iako će uvek brinuti jedno o drugome, rešili su da žive odvojeno".

Njih dvoje imaju četvoro dece - Henrija Vulfa (43), Mami Gamer (40), Grajs Gamer (37) i Lujzu Džejkobson (30), kao i petoro unučadi.

Meril i Don su se upoznali 1978. godine, a spojio ih je njen brat.

Venčali su se iste godine i osnovali porodicu narednih godina, a onda se preselili na bogato imanje u američku saveznu državu Konektikat 1985. godine.

Nakon što su živeli u kući na imanju vrednom 1,8 miliona dolara u Konektikatu, kupili su vilu i imanje u Brentvudu, u Los Anđelesu, za tri miliona dolara 1990. godine, da bi se kasnije ponovo vratili u Konektikat.

O njihovom odnosu se ne zna mnogo, jer su uglavnom čuvali privatan život daleko od očiju javnosti.

Međutim, kada su Meril upitali o braku 2002. godine, rekla je da je tajna duge zajednice "dobra volja i kompromis - i da se s vremena na vreme začepe usta".

Britanski list dodaje da je njihov razvod iznenadio fanove, s obzirom na to da je Meril nosila venčani prsten na dodeli nagrada Prinsesa de Asturijas ove nedelje.

Pet godina ranije, par je pozirao zajedno, iako su bili razdvojeni u to vreme.