16. septembar 2024 10:57

Manojlović: Kreni promeni se vraća u gradski parlament

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da će ta odbornička grupa danas učestvovati u radu gradskog parlamenta i najavio da će insistirati da se u dnevni red uvrsti tačka koja bi se odnosila na povećanje procenta zelene površine.

Kreni promeni se vraća u parlament koji su napustili zbog, kako je rekao, "izborne krađe" na Novom Beogradu i u Nišu i da su tada pozvali celu opoziciju da izlaskom iz svih parlamenata izvrši pritisak da bi se podigla energija koja je posle izbora postojala.

Service Photo Gallery

“Za opštinu Novi Beograd moram reći da i pored toga što je evidentno došlo do štelovanja u samom postupku utvrđivanja nismo mogli naći konkretne dokaze”, rekao je on i dodao da je i u Nišu bilo "više nego očigledno da je došlo do prekrajanja izborne volje kroz prepravljanje zapisnika, ali da je u međuvremenu u tom gradu konstituisana skupština".

Intext service Video

On je zaključio da je "samim tim ta taktika iscrpljena i sada smo ovde i učestvovaćemo u radu", rekao je Manojlović novinarima u gradskoj skupštini.

U Skupštini grada Beograda danas je počela sednica na čijem dnevnom redu je i rebalans gradskog budžeta.