17. maj 2023 17:03

Tehnomanija se uključila u projekat Penzionerske kartice

Izvor: TANJUG

podeli vest

Tehnomanija se uključila u projekat Penzionerske kartice

Foto: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

BEOGRAD - Sporazum o saradnji između Fonda PIO i Preduzeća za proizvodnju i trgovinu "Tehnomanija" potpisan je danas čime se ta kompanija uključila u projekat Penzionerske kartice koji nudi pogodnosti penzionerima.

Sporazum su potpisali direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović i direktor Tehnomanije Goran Cvetinov, objavio je Fond PIO.

Ovim sporazumom uspostavlja se saradnja koja će omogućiti penzionerima da uz Penzionersku karticu u Tehnomaniji ostvaruju dodatne pogodnosti od čak 20 % na sve proizvde iz asortimana, osim na one koji su već na popustu i na kojima je označena konačna cena.

Cvetinov je rekao da je menadžment Tehnomanije prepoznao pogodnosti koje nudi Penzionerska kartica.

"Bez ikakve dileme smo odlučili da se uključimo u projekat, dajući velike benefite našim potrošačima, našoj najvećoj target grupi – penzionerima. Imaćemo ukupan popust na ceo asortiman od 20 odsto čime dokazujemo da je Tehnomanija, kao najveća kompanija u svojoj industriji, koja je rasprostranjena širom Srbije, i društveno odgovorna kompanija koja daje benefite našim najstarijim sugrađanima", naveo je Cvetinov.

Ognjenović je rekao da je Tehnomanija napravila veliki popust, što, kako kaže, znači da je prepoznala važnost da u ovom trenutku stane uz državu i penzionere.

"I da zajedničkim snagama omogućimo da naši penzioneri žive danas bolje nego što su živeli juče", rekao je Ognjenović.

Dodao je da se do sada 620.000 penzionera prijavilo za kartice i podsetio da svi ugovori koji su potpisani sa društveno odgovornim kompanijama startuju od 1. oktobra kada počinje primena penzionerskih kartica.