29. maj 2024 11:00

AMS Osiguranje: Vozilo najsigurnije uz Kasko polisu

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMS Osiguranje: Vozilo najsigurnije uz Kasko polisu

Foto: AMSS

BEOGRAD - AMS Osiguranje poručuje vlasnicima automobila da je njihovo vozilo najsigurnije uz Kasko polisu koja pokriva štetu nastalu usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i ako je polisom ugovoreno - krađe.

"Gužve u saobraćaju svakodnevno utiču na nivo stresa sa kojim se suočavamo. Kašnjenje na važne sastanke zbog pronalaska parking mesta je scenario sa kojim se, sigurni smo, suočavate vrlo često. A da li vam se desilo da ste zbog nečije nepažnje ili nepoštovanja saobraćajnih pravila morali da izdvojite pozamašnu sumu novca kako biste sanirali štetu na svom automobilu? O sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi!", upozorava AMS Osiguranje.

Kada je reč o gužvama, AMS Osiguranje preporučuje da ukoliko neko živi u gradu da krene pola sata pre planiranog polaska i prošeta do lokacije, a da auto ostane parkiran u garaži ili na parkingu koji je udaljen od tog mesta.

"Ali i kada nađete parking mesto, bojazan da će se vašem četvorotočkašu nešto desiti i dalje je prisutna. Mnogo je nemarnih i nepažljivih vozača. Potrebno je da imate polisu Kasko osiguranja AMS Osiguranja. Uz predostrožnost u vožnji i poštovanje svih saobraćajnih pravila, od izuzetne je važnosti da osigurate svoj automobil", navode iz te osiguravajuće kuće.

Više o ponudi Kasko osiguranja može se pogledati na sajtu AMS Osiguranja - ams.co.rs ili pozivom na broj call centra 0800 009 009.

Dobra vest je da se uz polisu Kasko osiguranja na poklon dobija AMSS Super članska kartica kojom se u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode na putevima Srbije i Evrope ostvaruju besplatne usluge šlepa i pomoći na putu, čitavih godinu dana, navedeno je u saopštenju.