27. oktobar 2023 10:51

"Viz er" i "Rajaner" ukidaju nekoliko linija iz Podgorice, neke će biti obnovljene

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/stockphoto mania, ilustracija

PODGORICA - Zaključno sa današnjom danom, niskobudžetna avio kampanija Vizer ukida liniju od Podgorice do Rima, ukinuta je do Beča, a od sutra i do Londona, dok Rajaner ukida avio linije iz crnogorskog glavnog grada do Barselone, Zagreba, Mančestera i Brisela.

Na sajtu Vizera je objavljeno da će letovi iz Podgorice do Beča biti obnovljeni ponovo u aprilu, kao i najverovatnije letovi do Londona, koji će biti ukinuti sutra, ako u međuvremenu ne bude doneta drugačija odluka, a kada je reč o liniji do Rima, Vizer je neće obnavljati.

Linija Rajanera prema Barseloni je ukinitu bez najave da će biti obnovljena, do Zagreba je ukinut sa najavom da će biti obnovljena u narednoj sezoni, odnosno od aprila sledeće godine.

Ista situacija je i sa linijom od Podgorice do Mančestera, koja je ukinuta sa najavom obnavljanja sledeće godine od aprila do oktobra.

Od 5. novembra Rajaner ukida liniju do Brisela, sa najavom, kako to stoji na sajtu, da će biti obnovljena u sezoni april-oktobar, preneo je portal CdM.