23. mart 2024 14:44

Holandski kuvar Rudolf van Vin danas kuvao za Beograđane

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Holandski kuvar Rudolf van Vin i zvezda televizijskog kanala 24Kitchen danas je uživo pripremao hranu i družio se sa brojnim posetiocima u Mega Maxi hipermarketu u Beogradu.

Time je ozvaničen početak jedinstvene gastronomske čarolije u kojoj će Rudolf, kao zaštitno lice trgovinskog lanca Mega Maxi i u budućnosti deliti svoje tajne veštine pripremanja zdrave i kvalitetne hrane sa brojnim obožavaocima iz Srbije.

Intext service Video

Beograđani su u velikom broju posetili ovaj hipermarket i sa oduševljenjem dočekali priliku da se druže i uče od holandskog kuvara.

Rudolf je rekao za Tanjug da je srpska kuhinja skriveni kulinarski biser Evrope, te da mnogi ne znaju da se u našoj zemlji sprema fantastična hrana.

"Na primer ajvar, kajmak. Nije bitno šta jedeš. Na vrh stavi kajmak i ukusno je. Sinoć sam jeo čevape, naravno sa kajmakom", naveo je Rudolf.

Rudolf je pripremao svoje specijalitete "Pasta beli Bolonjez" i veganski "File Ameriken".

Istakao je da je oduševljen širinom i bogatstvom asortimana koji kupce u Srbiji očekuje kada je reč o zdravoj i ukusnoj hrani.

"Ovaj događaj bio je izvanredan, atmosfera prepuna dobre energije, i veoma sam srećan što sam mogao da budem deo ove kulinarske fešte. Mega Maxi i ja smo okupili veliki broj Beograđana, što je dokaz da je strast prema kuvanju i uživanju u kvalitetnoj hrani zajednička svima nama. Zadovoljstvo mi je bilo da delimo taj entuzijazam i da zajedno istražujemo magiju pripreme zdravih i ukusnih obroka", rekao je on.

Posetioci su imali priliku ne samo da uživaju u degustacijama Rudolfovih jela, već i da se upoznaju i druže sa njim.

Mega Maxi i Rudolf će, kako je najavljeno, nastaviti i u narednim mesecima širom Srbije da promovišu zdravu ishranu.