16. maj 2024 11:06

"Putevi Srbije" predstaviće svoju ponudu na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/Baloncici, arhiva

NOVI SAD - JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da će na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu koji će se održati od 18. do 23. maja zainteresovanim građanima i poslovnim partnerima predstaviti sve poslovne aktivnosti i novine preduzete radi većeg zadovoljstva korisnika auto-puteva.

"Tokom trajanja sajma, predstavićemo sve benefite elektronske naplate putarine kao modernog, finansijski isplativog načina plaćanja putarine koji omogućava neometan, udoban i brz prolazak kroz naplatne stanice bez zaustavljanja", saopštili su iz JP "Putevi Srbije"

Dodali su da će na štandu JP "Putevi Srbije" u "Master" hali posetioci moći da se detaljno informišu o integrisanom sistemu naplate putarine - platformi TOLL4ALL, elektropunjačima, cenama putarine, ali i o edukativnim kampanjama koje Preduzeće sprovodi u cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju - "Tri sekunde ceo život", "Ne vozi zaustavnom trakom, ne zaustavljaj život", "Znak znači život", "Ne blokiraj zaustavnu, ne zaustavljaj život" i "Ne uništavaj saobraćajni znak, znak znači život".

Posetioci sajma će imati priliku da iskoriste posebne sajamske pogodnosti prilikom zaključivanja ugovora o kupovini ili dopuni TAG uređaja, kao i mogućnost da prekonfigurišu svoj TAG uređaj, i registruju na platformi TOLL4ALL.