18. maj 2024 15:44

Holandski kuvar Rudolf van Vin predstavio Beograđanima novi kolač sa jabukama

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Proslavljeni holandski kuvar Rudolf van Vin i zvezda televizijskog kanala 24Kitchen danas je uživo pripremao hranu i družio se sa brojnim posetiocima u Mega Maxi hipermarketu u Beogradu.

Događaj je, pored gastronomskog užitka, označio i početak promocije novog proizvoda - Maxi kolača sa jabukama, kreiranog upravo po receptu ovog kulinarskog velemajstora.

On se ovoga puta vratio u Srbiju da još jednom podeli svoje tajne kulinarske veštine pred brojnim obožavaocima.

Intext service Video

Prošli put, spremao je specijalitete "Pasta beli Bolonjez" i veganski "File Amerikan", a danas je, kako je rekao za Tanjug, ponosan što je opet u Srbiji i što će njegova pita od jabuka biti dostupna širom Srbije u Mega Maxi-ju.

"Kod pripreme ukusnih slatkih delikatesa najvažnije je strpljenje. Ako ne volite slatkiše ili peciva, ili ne volite da pečete, nemojte to da radite. Idite u supermarket i kupite ga", poručio je on.

Prema njegovim rečima, ako ste ljubitelj peciva, najvažniji faktori uspešnog pečenja slatkih pita jesu strpljenje, opuštenost i dobra muzika.

Intext service Video

"Izuzetno me raduje što sam na poziv Mega Maxi-ja ponovo došao u Srbiju i što zajedno uživamo u ovoj predivnoj avanturi. Kao zagovornik kvalitetne i ukusne hrane entuzijastičan sam svaki put kad dobijem priliku da uživo pred publikom otkrivam čaroliju koja se krije iza mojih specijaliteta", kazao je Rudolf.

On je posebno istakao da ga raduje što je strategija promovisanja zdravijih i kvalitetnijih izbora koju aktivno podržava trgovinski lanac Maxi, u potpunosti u skladu sa njegovom ličnom filozofijom.

"Upravo iz tog razloga smo zajednički odlučili da razvijamo nove proizvode, inspirisane mojim receptima. Počinjemo sa savršenim delikatesom kakav je najhrskaviji kolač sa jabukama i nadam se da ćete u njemu uživati", izjavio je Rudolf van Vin, poznat po zapaženim televizijskim nastupima, i autor brojnih kulinarskih knjiga recepata.

U narednom mesecu, najveći deo Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnica ponudiće kupcima novi brend na tržištu „Rudolph’s kitchen“.

Service Photo Gallery

Samo za kupce ovog trgovinskog lanca, po recepturi holandskog kuvara, kao deo redovnog asortimana, biće ponuđeni najkvalitetniji delikatesi, a prvi na tržištu je Rudolfov kolač sa jabukama.

Ovaj kolač sa jabukama predstavlja prvi premijum proizvod iz asortimana „Rudolph’s kitchen“, koji obuhvata sastojke najvišeg kvaliteta, pripremljene po tajnom receptu ovog velemajstora.

Na događaju, tačno u podne, Rudolf je započeo pripremu svojih poslastica, uključujući demonstraciju spremanja delikatesa sa jabukama, kao i slatkiša sa piškotama, iskazujući svoj jedinstveni stil i stvaralačku strast tokom tri sata druženja.

Posetioci su imali priliku, ne samo da uživaju u degustaciji ovih slatkih specijaliteta, već i da se neposredno druže sa Rudolfom van Vinom.