18. januar 2023 16:23

Vučić razgovarao sa predstavnicima najvećih kompanija iz Republike Koreje

Izvor: TANJUG

Foto: Print screen/Instagram, @buducnostsrbijeav

DAVOS - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa predstavnicima najvećih kompanija iz Republike Koreje i poručio da je velika privilegija kada oni pokažu interes za investiranje u Srbiju.

"Velika je privilegija kada predstavnici najvećih kompanija iz Republike Koreje pokažu interes za investiranje u vašu zemlju, a još veća čast za mene da im predstavim brojne potencijale za ulaganje u Srbiju", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić, koji u Davosu prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu, rekao je da je tokom sastanka istakao da je prisustvo korejskih kompanija jedan od parametara uspeha i ekonomskog napretka svake zemlje, kao i da je Srbija ponosna zato što je uspela da kreira odličnu poslovnu klimu i okruženje za uspešno poslovanje velikih stranih korporacija.

"Spoj korejske visoke tehnologije, radne etike, ekonomske vizije uspeha i kvalitetnih stručnjaka u Srbiji, predstavljaju dobitnu kombinaciju za sve buduće zajedničke poduhvate i projekte o kojima smo danas razgovarali", naveo je Vučić.

On je ocenio da je sastanak bio odličan i zahvalio korejskim prijateljima.