4. decembar 2023 17:30

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore: U Beogradu i Novom Sadu veliko interesovanje za novogosišnje programe

Izvor: TANJUG

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

PODGORICA - Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) predstavila je u Beogradu i Novom Sadu bogat novogodišnji program za koji kažu da je privukao veliki broj posetilaca.

Kako je navedeno u saopštenju posetioci su imali priliku da vide kakav ih program, uz brojne poznate izvođače očekuje tokom novogodišnjih praznika u crnogorskim gradovima.

Najavljeno je da će tokom novogodišnjih praznika u Budvi nastupiti Dejan Petrović Big Band, Toni Cetinski, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Đorđe David, Van Gogh i mnogi drugi.

U Kotoru je najavljen nastup Severine, Dino Merlina, Goce Tržan, Tijane Dapčević, Yu grupe, dok će u Herceg Novom za novogodišnju noć svirati Bijelo Dugme - Goran Bregović, Alen i Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, a 1. januara Miroslav Ilić i Novi fosili.

U Tivtu su najavljeni nastupi Harisa Džinovića i Ace Pejovića, u Baru Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Lexington, Lapsus bend, Angelina i Bojan Marović.

Na Cetinju je od 9. decembra najavljena manifestacija "Novogodišnja priča", u okviru kojeće nastupati Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Dženan Lončarević, Džejla Ramović, Tropico bend, Tap 011, Perper i mnogi drugi.

Kada se radi o zimskoj ponudi NTO navode da Ski Resort Kolašin 1450 i Ski resort centar Kolašin 1600 raspolažu uređenim skijaškim stazama, a da oni koji ne skijaju, mogu se turistički provozaju žičarom i uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi.

Takođe, navode i da posetioci mogu da borave i u Swiss hotelu u Kolašinu, kao i u privatnom smeštaju.

Na Durmitoru posetioci će moći da uživaju na ski centru Savin kuk, kao i ski centru Hajla nadomak Rožaja.