5. decembar 2022 16:11

Regragui: Biće veliko iznenađenje ako pobedimo Španiju u osmini finala SP

Autor: Tanjug

Izvor: TANJUG

podeli vest

Regragui: Biće veliko iznenađenje ako pobedimo Španiju u osmini finala SP

Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko

DOHA - Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Valid Regragui izjavio je danas da će biti veliko iznenađenje ako njegov tim pobedi Španiju u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi Rojters.

"Biće to veoma teška utakmica protiv jednog od najboljih timova na svetu, oni su među najvećim favoritima na SP", rekao je danas Regragui na konferenciji za novinare.

On je istakao da fudbalska reprezentacija Maroka ima svoje kvalitetete.

"Ako uspemo da ih izbacimo, biće to veliko iznenađenje. Rekao sam igračima pre početka SP, ovde igramo samo finala. Igrali smo tri finala u grupnoj fazi i sada nam je četvrto finale", dodao je on.

Španija i Maroko su igrali 2:2 pre četiri godine u grupnoj fazi Mundijala u Rusiji.

"Voleo bih da odigramo protiv Španije kao što smo igrali u drugom poluvremenu protiv Kanade. Nismo bili u osmini finala SP 36 godina, moraću da smirim emocije igrača. Duel sa Španijom biće najveća utakmica u istoriji Maroka, ali se nadam da će to da bude ona sledeća. Kazaću fudbalerima da uživaju na meču, pošto će milioni naših navijača u Maroku da gledaju ovaj duel. Nadam se da Španija neće znati šta da radi sa loptom", zaključio je Regragui.

Utakmica između Maroka i Španije biće odigrana sutra od 16 sati.