8. maj 2023 13:22

Manifestacija Fešn selekšn biće održana od 14. do 20. maja u Beogradu

Izvor: TANJUG

Foto: PROMO

BEOGRAD - Modna manifestacija "Fešn selekšn" biće održana od 14. do 20. maja na nekoliko lokacija u Beogradu, najavili su danas organizatori.

"Fešn selekšn" će biti otvoren 14. maja modnim događajem u prostoru "Ciglane" koji priprema kreator Zvonko Marković, koji slavi 25 godina rada u modnoj industriji, a drugo veče će revija prvi put biti održana u jednom kazinu, kaže se u saopštenju.

"Tokom narednih dana 'Fešn selekšn" se seli u hotel Hajat, gde će biti prikazane nove kolekcije poznatih italijanskih brendova Dan Džon, Pol Tejlor, Aeronautika militare, holandskog brenda Goldberg, kao i rad dizajnera Nemanje Pantelića, Stasja fešn, Dač svim, Mis hudi", najavili su organizatori.

Trend započet prošle godine, kada su prvi put modele na pisti nosile dame od 35 do 65 godina, biće nastavljen i na 35. Fešn selekšnu revijom autorskog brenda Gorim, a zahvaljujući modnoj agenciji Selekt deca manekeni će prošetati pistom u okviru porodičnog programa "Kids end tin Fešn selekšn" i revija "Lindeks i Pertini fešn".

"Poslednje večeri 'Fešn selekšna' biće napravljen još jedan iskorak u organizaciji modnih događaja, kada će u Mts dvorani revijom 'Mermaid Core - Deo tvoga sveta“, koja je inspirisana sirenama, biti najavljena premijera Diznijevog, sada igranog, klasika 'Mala sirena?'", kaže se u saopštenju.