23. novembar 2023 16:34

Telekom Srbija: Serija "Ožiljak" snima se sa Špancima u Bilbau

Izvor: TANJUG

Foto: Telekom Srbija/David Herranz

BEOGRAD - Serija "Ožiljak“, prva koprodukcija Srbije i Španije, sa Milenom Radulović u glavnoj ulozi, od nedavno se snima u španskom gradu Bilbau, saopštio je danas Telekom Srbija.

Pored Radulović, glavnu ulogu u triler seriji ima Huanlu Gonzales, koji je igrao, između ostalog, u španskoj krimi seriji „La caza.

Guadiana“ i filmu "Operación Camarón", a u "Ožiljku" vodeće uloge imaju i Stefan Kapičić, Mladen Sovilj i Goran Šušljik, kaže se u saopštenju.

U "Ožiljku" zagonetna žena sa misterioznim ožiljkom na obrazu, koju igra Radulović, zbog tragedije iz mladosti namerava da se osvet, a preko aplikacije za upoznavanje u nju se zaljubljuje Gonzalesov lik kompjuterskog stručnjaka, lišenog socijalnih veština.

Kako je najavljeno, njegovog najboljeg prijatelja tumači Luis Fernandez, a u "Ožiljku" igra i glumac i plesač Hulen Serano, dok je Kapičić dobio ulogu " jednog od najuticajnijih šefova ruske mafije u Španiji", a Sovilj njegovog pomoćnika.

"Šušljik igra El Afgana - glavnog lika iz Irenine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, koji je zadužen za Ireninu obuku, pretvarajući je u krvožednog ubicu, sopstvenu repliku", kaže se u saopštenju.

Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović je istakla da su za njenu kuću izazov inostrane koprodukcije, i da je "prva u nizu saradnja na projektu 'Ožiljak' sa Amazon Prime Video i RTV Španije, vodećim timovima na svetu na polju produkcije".

"Prepoznati smo kao kredibilni partneri, a to je za nas velika čast i prilika kojom otvaramo vrata srpskim glumcima i srpskoj kinematografiji. Projekat 'Ožiljak' je kruna onoga što smo uradili u minulom periodu i tačka daljeg, internacionalnog razvoja i putovanja naših priča“, navela je Martinović.

Režiju serije „Ožiljak“ potpisuju Miguel Angel Vivas, Manuel Karbalo i Alehandro Bazano, scenaristi su Fernando Sankristobal, Pablo Roa i Veronika Marca, a izvršni producenti su Cezar Benitez, Emilio Amare, Emilio A. Pina, Alvaro Benitez i Fernando Sankristobal.