9. decembar 2022 19:11

U Lazarevcu održana promocija knjige Ane Dornik o njenoj borbi protiv raka dojke

Autor: Tanjug

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug/video

LAZAREVAC - U lazarevačkoj biblioteci "Dimitrije Tucović", večeras je održana promocija knjige Ane Dornik "Ti si ta".

Na ovaj način nastavljen je ciklus predstavljanja književnog prvenca Ane Dornik po Srbiji, u kojem autorka opisuje lična iskustva tokom borbe sa kancerom dojke iz koje je izašla kao pobednik.

Intext service Video

Dornikova naglašava da osobe koje se susretnu sa ovom opakom bolešću, pre svega moraju u sebi da pronađu snagu i volju, i da je najgore što može da im se desi da upadnu u neku vrstu depresije i samosažaljevanja.

Intext service Video

Veoma bitan podatak je da je Ana pre dijagnoze raka dojke imala polisu osiguranja u "Dunav osiguranju", što joj je u velikoj meri pomoglo u lečenju karcinoma.

Naša renomirana osiguravajuća kuća je pokrovitelj promotivnih aktivnosti Ane Dornik, a ovakve večeri su prilika da publika sazna nešto više o dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju i programu "Cancer protection", koje je "Dunav osiguranje" namenio svim građanima Srbije.

Jelena Đurić iz Glavne filijale "Dunav osiguranja" u Lazarevcu istakla je značaj ovih polisa u smislu dobijanja finansijske sigurnosti, jer se polisa za jednokratnu pomoć u slučaju oboljevanja od raka, u zavisnosti od osigurane sume, kreće od 500.000 do pet miliona dinara.