20. april 2023 16:09

Kaliopi: Duet sa Željkom Samardžićem čekam godinama

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug video

BEOGRAD, 20. aprila (Tanjug) - Pop pevačica Kaliopi izjavila je danas da duet sa Željkom Samardžićem "Znam" čeka godinama i da je "bilo u vazduhu" da će se to u pravom trenutku desiti.

Kaliopi je rekla Tanjugu da je na nastanak "Znam" mnogo uticao spoj njihovih energija, životnih priča, prijateljstva i prepoznavanja u svemu što rade, pre svega kao ljudi, a onda i profesionalci.

Intext service Video

"Trebalo je tolike godine da se to kruniše pesmom, ali verovatno da ćovek mora da čeka i dočeka trenutak za prave stvari", rekla je Kaliopi.

Prilikom jednom susreta u Budvi nastao je selfi Kaliopi i Samardžića, kog je pevačica poslala svom producentu i autoru Romeu Grilu, uz poruku da čekaju na zajedničku pesmu.

Prema njenim rečima, Gril je videvši sliku prepoznao njihovu energiju, koju je uspeo pretvoriti u pesmu "Znam" koju su Samardžić i ona "zavoleli od prvog slušanja".

Pošto je bila nazvala Samardžića dok je slavio prvi rođendan unučeta, Kaliopi kaže da joj je slavlje bio dobar znak, što se i pokazalo tačnim, pošto je pevač prihvatio duet "sa radošću, oberučke".

Kaliopi je najavila još jedan singl pre nego što uskoro počne turneju, u okviru koje planira koncert u Beograd, moguće u novembru.

"Rekao je Željko: 'Nemoj mi dirati decembar'. Tako da možemo jedno drugome skočiti na koncert i da opevamo našu pesmu zajednički", rekla je severnomakedonska pevačica.