22. maj 2023 13:06

Održan peti Sea Star festival u Umagu, prisustvovalo više od 42.000 posetilaca

Izvor: TANJUG

Foto: EXIT Photo Team

NOVI SAD - Peti Sea Star festival održan tokom protekla četiri dana u laguni Stella Maris kod Umaga u Hrvatskoj, privukao je više od 42.000 posetilaca, saopštio je danas Exit.

"Ušlo je više od 42.000 posetilaca iz više od 40 zemalja, a osim domaće publike prevladavali su fanovi iz Slovenije, Italije, Austrije, Švajcarske, Bosne i Hercegovine i Srbije, a bilo je i onih koji su stigli čak iz SAD-a, Australije, Izraela i Kuvajta", naveli su iz Egzita.

Među brojnim izvođačima nastupili su Robin Schulz, Senidah, The Prodigy, Indira Paganotto, a iz Egita ističu da je "čast da zatvori festival pripala sedamnaestogodišnjoj elektronskoj senzaciji Lanni iz Novog Sada".

"Kao i svih prethodnih godina, osim zadatka pokretanja turističkog leta, Si star je u potpunosti izvršio i drugu misiju - širenja mira, ljubavi i jedinstva, pokazavši koliko se skladno mogu zabavljati mladi sa svih strana sveta", kaže se u saopštenju.

Ovogodišnji Sea Star festival realizovan je uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.