27. jul 2023 14:33

Festival "Lovefest" od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj banji

Izvor: TANJUG

Foto: PROMO

VRNJAČKA BANJA – Festival elektronske muzike "Lovefest" biće održan od 3. do 5. avgusta u Parku Jezero u Vrnjačkoj banji sa izborom svetskih di-džej zvezda uz domaće snage, najavljeno je na društvenim mrežama ove manifestacije.

Za razliku od prethodnih izdanja, ovaj put "Lovefest" će u program imati isključivo elektronsku muziku uz di-džej izvođače, a ne i uživo muzičare na bini "Live Stage", kada su nastupali razni domaći i regionalni predstavnici rok, rep ili hip hop muzike.

Festival će se odigravati na četiri pozornice – Fire Stage, Energy Stage, 99 Stage i H20 Stage.

Ljubitelji elektronske muzike gledaće nastupe svetskih imena koji su često gostovali na festivalu Exit u Novom Sadu i na drugim manifestacijama di-džej muzike u Beogradu: Adam Beyer, Ćarlotte de Witte, Cris Liebing, Dennis Cruz, Enrico Sangiuliano, Louie Vega, Marco Carola.

Takođe, na scenama će nastupiti i - Mathame, William Đoko, Fjaak, Hunee, Pan-Pot, Seth Troxler, Radio Slave, Kleo, Manda Moore, Luton, Kyle Hall, Laolu, Baggi, Gina Jeanz, Sirius Hood, i mnogi drugi.

Od domaćih snaga na "Lovefestu" će publiku zabavljati sve popularniji Coeus, Dejan Milićević, Tijana T, Marko Milosavljević, Vlada Janjić, Nikola Vemić.

Ove godine festival koji mnogi nazivaju "Exit u malom", pod nazivom "Lovefest Fire" preselio se i u prestonicu, kada je 28. aprila održan jednodnevni program u Hangaru Luke Beograd.

Tada su nastupe u triptih maratonu imali svetski di-džejevi – Jamie Jones, Neverdogs, Vemic & Phillie P.