23. decembar 2022 21:18

Miša Relić: Otišao je veliki Massimo, gospodin i umentik kakvih više nema

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/Africa Studio, ilustracija

BEOGRAD - Napustio nas je jedan veliki gospodin, poslednji Mohikanac, moj dragi prijatelj, umetnik koji je svakim delicem svoga bića živeo za muziku, svoje dve gracije, njegov mali krug velikih ljudi i njegovu voljenu publiku, kazao je Tanjugu Miša Relić osnivač festivala Musicology iz beogradskog kluba BitefArtCafe povodom smrti velike regionalne zvezde Massima Savića.

Poput mnogih autentičnih svetskih zvezda i Massimo Savić je obožavao da nastupa u klubu BitefArtCafe.

Relić mapominje da je igubio izvanrednog prijatelja.

"Slomljeni smo. Iako smo bili upoznati sa njegovim zdrastvenim problemima, Massimo se na to nije obazirao. Imali smo plan da u 2023. osim tradicionalnog nastupa u letnjem BitefArtCafe klubu napravimo i veliki koncert u Areni Beograd. Današnja vest zatekla nas je sve potpuno nespremne. Bila je privilegija sarađivati 14. godina sa Massimom i nazivati ga svojim bliskim prijateljem" kazao je Reljić i dodao da ostaje velika praznina u muzičkom stvaralaštvu u celom regionu.

"Njegovi beskompromisni nastupi u klubu BitefArtCafe, na samo njemu svojstven način, ostace zauvek u nama. Otišao je veliki Massimo. Gospodin i umentik kakvih više jednostavno nema" kaže Relić.