13. septembar 2023 12:18

Bend "Buč Kesidi" spreman za koncert 16. septembra na stadionu Tašmajdan

Izvor: TANJUG

podeli vest

Bend "Buč Kesidi" spreman za koncert 16. septembra na stadionu Tašmajdan

Foto: PROMO

BEOGRAD - Elektro rokenrol dvojac iz Pančeva “Buč Kesidi” završiće regionalnu turneju „Skupi snagu“ 16. septembra na stadionu Tašmajdan, čime će postati prvi rok bend novije generacije koji će nastupati na najvećem stadionu u centru Beograda, najavili su danas organizatori.

Tokom ovogodišnje regionalne serije koncerata, njihovim samostalnim i festivalskim koncertima širom regiona prisustvovalo je više desetina hiljada ljudi, a svi nastupi bili su rasprodati.

U susret najvažnijem koncertu njihove karijere Luka Racić (vokal, gitara) i Zoran Zarubica (vokal, bubanj) su poručili da će na Tašmajdanu slaviti zajedništvo i muziku.

Oni su obećali da publiku očekuje dobar provod, horsko pevanje, konfete, šljokice, puno pirotehnike, video i svetlosnih efekata, nove pesme koje će publika moći prvi put uživo da čuje, ali i gosti iznenađenja.

Kažu da im je uspeh koncerata tokom ovogodišnje turneje u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Ljubljani, Varaždinu, Skoplju, Tuzli i mnogim drugim gradovima regiona i Srbije vrlo značajan, ali da je sve to vodilo njihovom glavnom cilju – koncertu "na najvećem stadionu u srcu Beograda".

“Dokaz kvaliteta i uspeha naše muzike je što nas je publika u svakom gradu dočekala na isti način i što su na sličan način doživljavali i razumeli naše pesme. U našoj muzici postoji nešto što povezuje sve ljude, a to će osetiti i publika na Tašmajdanu”, zaključili su Luka i Zoran.

Na aktuelnoj turneji napunili su stadion “Šalata” u Zagrebu, SPENS u Novom Sadu, a koncert na Tašmajdanu je trebalo da održe još 3. juna, medjutim usled tragedija u maju rešili su da odlože koncert za 16. septembar.

Kapije stadiona Tašmajdan će u subotu biti otvorene od 18 časova, a

“Buč Kesidi” će na binu u centru Beograda izaći u 21 čas.