31. decembar 2022 08:48

Marko Luis: Napraviću da đuskamo na dočeku u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Marko Luis: Napraviću da đuskamo na dočeku u Beogradu

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Pop pevač Marko Luis nastupiće večeras na Dočeku Nove godine na Sava promenadi u Beogradu, a u 2023. se nada zdravlju i priprema čak tri albuma, od kojih je jedan na nemačkom jeziku.

"Napraviću da svi đuskamo i da bude nezaboravno", rekao je Luis za Tanjug.

 

Doček na platou pored Starog savskog mosta, u organizaciji Belgrejd voterfronta je besplatan za posetioce, a Luis nastupa večeras od 20:30 časova, sledi od 21.30 Jelena Tomašević i od 23:00 Željko Joksimović sa kojim će Beograđani u ponoć ući u 2023. godinu.

"Drago mi je da sam na tako velikom stejdžu, da sam ispred velike publike za doček Nove godine i da ga delim sa važnim kolegama", rekao je Luis.

Govoreći o planovima u 2023. Luis je napomenuo da namerava da nastavi "ovim putem kao i do sada", bez obzira kakve mogu biti okolnosti ili politička situacija u svetu.

"Meni je bitno da smo zdravi, a ovo ostalo mi je sve kako treba", dodao je muzičar.

 

Luis je rekao da mu je u planu da na proleće objavi novi album "Beskraj 2", nastavak "Beskraja" iz 2017. godine koji je bio posvećen duetima.

"I ovaj će biti pretežno dueti. Letos sam objavio pesmu 'Bonita' sa grčkom reperkom Emilijom Varanaki. Nešto što bih mogao da podelim je duet sa Sajsi Em Si. Biće tu još interesantnih imena", naveo je Luis.

Sledeći singl stiže u februaru, a Luis priprema i drugi dečiji album, nakon što mu je u 2021. izašao takav prvenac "Ja se zovem slon".

"Album na nemačkom je nešto što bih voleo da započnem u 2023.", zaključio je Luis.