6. jul 2024 13:57

Holanđanin Vim Hof dolazi na otvaranje festivala Egzit

Izvor: TANJUG

Foto: EXIT Promo

NOVI SAD - Holanđanin Vim (Wim) Hof, atleta i motivacioni govornik, dolazi 10. jula na otvaranje Egzit (Exit) festivala, najavili su danas organizatori.

"Za Hofa je čula gotovo svaka osoba na našoj planeti. Čovek koji se poigrao sa naukom ostavivši mnoge učene ljude nemim, izlažući se ekstremno niskim temperaturama i plivanjem u zaleđenim vodama, a oslanjajući se isključivo na tehnike disanja i snagu uma", naveo je festival.

Iz Egzita su saopštili da će Hof tokom dana u Loft bašti u Novom Sadu održati govor povodom otvaranja festivala, "gde će probuditi supermoći koje svi nosimo u sebi, i preneti okupljenima deo svojih iskustava i znanja".

Kako je najavljeno, uveče će tokom ceremonije otvaranja festivala na Petrovaradinsku tvrđavu "nastaviti pokretanje supermoći u svakom smislu".

"Tako će okupljeni, uz Hofa, imati priliku da čuju i Stefandosa Sifandosa, Oren Harisa (Harrisa) kao i projekat 'Muzika nade', dobrotvorni program koji svakom detetu pruža mogućnost potpuno besplatnog obrazovanja putem muzike, za šta su dobili priznanje Unicef-a", naveo je festival

Kako je najavljeno, 10. jula, nultog dana festivala nastupiće na Tesla junivers (Universe) bini Bejbi Lazanja (Baby Lasagna), Iniko, Burak Jeter (Yeter) sa DImaš Kvadajbergenom (Dimash Qudaibergenom), Vajt Feng (Whyte Fang), Keni Nije Mrtav, Teja Dora (Teya Dora) i Luk Blek (Luke Black).

Festival Egzit biće održan, od 10. do 14. jula uz nastupe izvođača poput Blek ajd piz (Black Eyed Peas), didžeja Karla Koksa (Carl Cox), gitariste Toma Morela (Morello) i brojnih drugih.