25. april 2023 10:08

Milan Čučilović: Serija "Nemirni" ima odličan kasting i režiju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milan Čučilović: Serija "Nemirni" ima odličan kasting i režiju

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Milan Čučilović koji je govorio o svojoj ulozi u seriji "Nemirni" čije prikazivanje počinje od 6. maja na televiziji Superstar.

Čučilović je rekao da su "Nemirni" kriminalistička triler serija, koja "kreće od klasične policijske istrage i odlazi se u druge sfere".

 

Najteže mu je bilo da se ugoji za svoju ulogu, a uz tempo rada od 12 sati dnevno, Čučiloviću je posebno bilo naporno sedmodnevno snimanje scena u policijskoj stanici, "od ujutro do uveče, isti ljudi, iste scene".

"Nisam imao akcione scene. Mlađe kolege su imale baš dosta dobrih akcionih scena", napomenuo je Čučilović.

Čučilović je najviše snimao sa Nikolinom Friganović i Borisom Pingovićem, odnosno u delu priče vezanom za glavnu junakinju i njen posao u policijskoj stanici.

Prema njegovim rečima, "Nemirni" su drugačija serija zbog načinana koji je snimana i teme kojom se bavi, a ima i "odličan kasting i režiju, trilersku i akcionu Darka Nikolića, koji je poznat preko 'Jedinog izlaza'".

Za glumački posao najvažnije je iksustvo u pozorštu, smata Čučilović koji upućuje na holivudske filmove u kojima za zahtevne i karakterne uloga zovu ljude koji su u pozorštu izgradili karijeru, poput nekog "Engleza ili Al Paćina koji je non stop u pozorištu".

"To je kao osnova jako važno. Naravno da u današnje vreme treba raditi sve, ali treba napraviti kakav takav izbor kako bi se sačuvao nekakav umetnički integritet", naveo je glumac.

Prema njegovim rečima, danas je mladim gluimcima teže jer se usled brzine kojom se sve dešava i velikih mogućnosti lako zbuni i zaluta.