14. januar 2023 21:57

Sarajevo: Beograđanin pušten iz bolnice posle napada nožem na Ilidži

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/Dan Race, ilustracija

SARAJEVO - Beograđanin, otac mladog fudbalera FK Zvezdare povređen u današnjem napadu nožem nedaleko od hotela u sarajevskom naselju Ilidža, oseća se dobro nakon ukazane lekarske pomoći, potvrdio je za Tanjug Ivan Stojimirović sekretar FK Zvezdara.

"Nakon ukazane medicinske pomoći u lokalnoj bolnici državljanin Srbije, otac našeg fudbalera koji je povređen nožem, vraćen je u hotel i oseća se dobro", rekao je Stojimirović.

Sekretar FK Zvezdara je objasnio da je do napada došlo tokom povratka sa utakmice kada je grupa maskiranih momaka napala roditelje mladih fudbalera.

"Nastala je gužva u kojoj je nožem uboden roditelj našeg mladog fudbalera. Potom je došla policija i deca su bezbedno stigla do hotela i večerala su. Sada je sve u redu, ali današnji napad je ostavio ružnu sliku o turniru koji se održava već godinama unazad", rekao je Stojimirović.

On je potvrdio da je policija prisutna u hotelu i da je predstavnik ambasade Srbije došao u hotel da poseti mlade srpske fudbalere i ponudi svaku vrstu pomoći.

Stojimirović je rekao da klub još uvek nije doneo odluku da li će ostati na tuirniru ili će se sa decom ranije vratiti u Beograd.