12. jun 2024 13:36

Direktori TO Beograda i Budve o predstavljanju turističkih ponuda za aktuelnu sezonu

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/ FTiare, ilustracija

BEOGRAD - Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović i direktor Turističke organizacije opštine Budva Nemanja Kuljača, sastali su se danas povodom predstavljanja turističkih ponuda Budve i Beograda za aktuelnu sezonu.

Protokolom o saradnji između dve najznačajnije lokalne turističke organizacije u regionu potpisanog 2022. godine, ozvaničena je dugogodišnja prijateljska i poslovna saradnja.

Tim povodom Popović je izrazio zadovoljstvo profesionalnim odnosima dva grada, jednako atraktivnih na turističkoj mapi luksuznih destinacija tokom cele godine i pozvao Beograđane da svoj odmor tokom 2024. godine provedu na crnogorskoj obali gde ih, kako je kazao "čeka nezaboravno plesno leto", aludirajući na Jadranski festival igre koji je u toku.

"Budva je Beograđanima i ove godine na vrhu liste kada je u pitanju odabir destinacije za letnji odmor, a rado joj se vraćamo i tokom cele godine", rekao je Popović.

Direktor TO Budva pozvao je građane Budve i Beograda na 19. Beogradski karneval brodova koji se održava 15. juna na Sava promenadi i da uz tradicionalnu karnevalsku povorku okićenih plovila, defile Policijskog orkestra i mažoretkinja iz Bele Crkve i pesme dečijeg hora "Čarolija".