25. januar 2023 18:23

Miloš Milojević: Poraz nije ugodan ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama

Izvor: TANJUG

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

ANTALIJA - Bilo je puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobili smo odgovore na neka pitanja, vezana za stvari u koje smo sumnjali, izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević nakon utakmice sa ekipom Ludogoreca.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Ludogoreca rezultatom 3:2 (3:0) u prijateljskom meču u turskoj Antaliji.

“Ne bih taj rezultat uzeo kao ocenu svih igrača koji su igrali. U svakom slučaju u drugom poluvremenu mnogo bio je bolji odnos prema igri, više trčanja, više zalaganja. I više mobilnijih igrača, bržih. Bili su orniji za igru. U prvom poluvremenu nismo uložili koliko je bilo potrebno da bi rezultat bio povoljniji. Borjan je imao sjajnu utakmicu. Iskreno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter. Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama”, izjavio je Milojević.

Osvrnuo se i na igru novog desnog beka "crveno-belih" Alekse Viga.

“Jako korektan, malo je trenirao sa ekipom. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ga ne bih ocenjivao. Dosta dobrih stvari je uradio za poluvreme”, zaključio je trener "crveno-belih".