8. jun 2023 22:24

Saki: Siniša Mihajlović je bio velikan, utakmice protiv Zvezde bile su nezaboravne

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki rekao je danas u Beogradu da je Siniša Mihajlović bio posebna ličnost i veliki fudbaler i trener, kao i da nikad neće zaboraviti legendarne utakmice protiv Crvene zvezde iz 1989. godine i čuvenu beogradsku maglu koja je spasila njegov tadašnji klub Milan.

Saki je gost Beograda kao promoter osmog po redu italijanskog fudbalskog kampa za decu, koji Banka Inteza organizuje u saradnji sa Generali Osiguranjem Srbija.

Intext service Video

Kamp će biti održan od 26. do 30. juna na fudbalskim terenima stadiona FK Voždovac u Beogradu i namenjen je deci od 7 do 14 godina koja će imati jedinstvenu priliku da savladaju veštine i tajne fudbalske igre kroz rad sa najboljim italijanskim trenerima. U prethodnih sedam godina kroz kamp je prošlo više od dve hiljade dece.

Nisam znao da mi je ovde posvećena pesma, Srbija je rasadnik fudbalera

Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki rekao je danas u Beogradu da nije znao da mu je u Srbiji posvećena jedna pesma.

Na pitanje Tanjuga da li je čuo da je u Srbiji snimljena pesma u kojoj se pominje njegovo ime, Saki je rekao da nije i zatim dao zanimljiv odgovor.

Radi se o pesmi Prljavog inspektora Blaže i Kljunova sa kraja prošlog veka, koja ima stih "Arigo Saki ne mož' biti svaki" i refren "Arigo Saki, jedan je Arigo Saki". 

Service Photo Gallery