1. jul 2023 13:26

Terzić na Skupštini Zvezde: Gladni smo novih uspeha; Omladinskoj školi potrebna nova energija

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug video, arhiva

BEOGRAD - Zadovoljni smo radom omladinske škole, ali želimo da je podignemo na još viši nivo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Bila je potrebna sveža krv, nova energija. Zato smo napravili određene kadrovske i organizacione promene", istakao je Terzić.

Novi direktor Zvezdine omladinske škole je Nikola Jelić, dosadašnji koordinator, koji je nasledio Dragana Mladenovića. Nenad Milijaš, odnedavno trener omladinske škole, preuzeo je i ulogu koordinatora, a Marko Marin kao tehnički direktor ubuduće će u "opisu posla" obuhvatiti i omladinsku školu.

Gladni smo novih uspeha i želimo da ih ostvarimo

U Zvezdi nema vremena za odmor, vesni smo velikih očekivanja. Gladni smo uspeha, gladni smo da budemo još bolji i da svakoga dana rastemo i unapređujemo klub, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

On je na petoj redovnoj sednici Skupštine kluba obelodanio četiri osnovna cilja u narednom periodu: 

Prvi cilj – apsolutna rezultatska dominacija u Srbiji i relevantnost u Evropi. Drugi cilj – finansijska stabilnost i rast. Treći cilj – ulaganje u savremenu infrastrukturu. Četvrti cilj – talenti Zvezdine omladinske škole.