13. jul 2023 12:38

Menig: Imam neki dobar osećaj za narednu sezonu

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/Review News, ilustracija

MARIBOR - Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je danas da ima dobar osećaj za narednu sezonu i dodao da očekuje još pojačanja do kraja prelaznog roka.

Fudbaleri Partizana se u Sloveniji pripremaju za novu sezonu.

"Treniramo dva puta dnevno, igramo na svaka četiri dana, ali, ovo su pripreme. Prosto, neophodno je da ovako radimo kako bismo spremni dočekali sezonu", rekao je Menig, preneo je zvanični sajt Partizana.

Partizan će sutra od 15 sati igrati protiv Šturma iz Graca. Menig je istakao da će Frenk Kanute biti veliko pojačanje za "crno-bele".

"Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam neki dobar osećaj za narednu sezonu", naveo je holandski fudbaler.

Menig je istakao da mu je žao što je Rikardo Gomeš napustio Partizan u letnjem prelaznom roku.

"Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo. Gomeš mi je mnogo pomogao prilikom dolaska u klub u septembru 2021. godine. Osećao sam se uz njega zaista sjajno. Što se Rikarda tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega", dodao je fudbaler Partizana.

On je rekao da je zadovoljan pred početak svoje treće sezone u Partizanu.

"Sada poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet koji ima narod mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Jezik ne znam, ali mogu da razumem neke reči", izjavio je Menig.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 29. jula. Partizan će igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.