1. septembar 2023 10:45

Veliko interesovanje navijača za LŠ, sezonska "Premijum" karta sigurna opcija

Izvor: TANJUG

podeli vest

Veliko interesovanje navijača za LŠ, sezonska "Premijum" karta sigurna opcija

Foto: AP Photo/Daniel Cole

BEOGRAD- Dan posle žreba za Ligu šampiona u Crvenoj zvezdi su "zatrpani" zahtevima za ulaznice, a iz kluba šalju poruku navijačima da je "Premijum" sezonska karta trenutno jedini siguran način da obezbede mesto na Marakani za grupnu fazu i spektakle protiv Mančester Sitija, Lajpciga i Jang Bojsa.

"Premijum karata još uvek ima i mogu se kupiti na stadionu, dok još uvek važi 1.000 dinara niža cena za onlajn kupovinu", navode iz kluba.

Prema informacijama Tanjuga zbog velikog interesovanja za "Premijum sezonske karte", posebno posle žreba, upitno da li će i kada paketi karata za Ligu šampiona biti u prodaji.

Iz Zvezde pozivaju sve u kojima kuca crveno-belo srce da požure i iskoriste još uvek promotivne cene sezonskih karata i budu njihov najbolji igrač, kako na evropskim utakmicama, tako i u Superligi i Kupu.

Takođe, crveno-beli šalju i pozivnicu navijačima da se vide u subotu od 20 časova na utakmici Crvena zvezda – Novi Pazar, uz besplatan ulaz, kako bi svi zajedno proslavi 60 godina Marakane.

"Dres je obavezan za proslavu i zato smo svim zvezdašima obezbedili popust od 1.000 din, a za članove i sezonce važi čak 2.000 din popusta na crveno-beli dres", naveli su iz kluba.

FK Crvena zvezda je za sve članove crveno-bele porodice za proslavu spremio i izložbu oko stadiona, koja će biti postavljena pre utakmice, a koja je samo uvertira u mnoga iznenađenja koja u subotu veče, ali i tokom cele sezone .